11 Ocak 2014 Cumartesi

Mekanik Kol Saatleri

İş yerlerimizde değişik, arkadaşlarımızla beraber zaman geçirdiğimizde ; hafta sonları dışarı çıktığımızda farklı model kol saatleri kullanabiliriz.

Örneğin uzun boylu ve kalıplı insanlara geniş kasalı takvimli saat öneriyoruz. Şayet bir satış pazarlama departmanında çalısıyor ve devamlı müşterileri ziyaret ediyor, onları ikna etmek zorunda iseniz sizlere daha renkli ve göz alıcı kol saatleri almanızı önerir, karşı tarafa işini bilen kuvvetli bir ileti iletmenizi tavsiye ederiz.

Tabi bir yöneticiyseniz, idare heyetinde yetkiliyseniz sizlere her vakit mekanik saatleri öneririm. Bu saatler el yapımı olup parlak taşlarla süslü ve göz alıcıdırlar.

Saatinizi seçerken önce kol saatinizin çalışma sistemine karar vermelisiniz. Quartz veya mekanik olabilen kol saatlerinin birbirinden farklı özellikleri mevcuttur. Tabi fiyatıda alacağınız saate göre değşişmektedir. Son olarakta saatinizi alırken sigortasına dikkat etmenizi öneririm. Çünkü bu nadide parçaların bozulma vaziyetinde sigorta kapsamına hangi hasarların girdiği fazlasıyla ehemmiyetlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder