30 Ocak 2014 Perşembe

En Güzel Aksesuar Kol Saatleri

Bildiğimiz gibi artık vakiti öğrenmek istediğimizde cep telefonlarımızı hemen çıkarıyor ve vakit , tarih ;ne öğrenmek istiyorsak hemen yanıt alıyoruz. Hele ki akıllı telefonlar çıktı çıkalı , bir hayli meselemiz hatıranda halloluyor. Ama modayı izleyenler, her vakit güzel ve uyumlu giyinmek isteyen insanların aksesuarlara olan alakası asla son bulmayacak gibi gözüküyor. Bilhassa bu klasmanda kol saatlerine ayrı bir ayraç açmak gerekli. Önceden yalnızca zamanı gösteren ve su geçirmeyen saat gördüğümüzde hayranlıkla baktığımız o küçük dünya şimdiler de çok daha büyüdü ve binlerce değişik modelin cirit attığı bir alan haline geldi.

Neden acaba kol saatlerinden vazgeçemiyoruz? Aslında meselenin cevabı çok kolay. Evvela kıyafetinizle uyumlu bir saat takıyorsanız sizi 2 kat fazla şık gösteriyor, insanların alakasını cezbediyor. Etrafınızdaki insanların sizin hakkınızda daha pozitif düşünmesini sağlıyor ve ne kadar zevkli olduğunuz imajını veriyorsunuz. Ayrı olarak klasik ve pahalı taşlarla süslenmiş bir kol saatleri ise, etrafınıza sosyal statü mananında kuvvetli olduğunuzu, alım gücünüzün yüksek olduğu iletinini veriyor. Tabi bu örnekleri çoğaltmak olası.

Kol saatleri kullanmak basit bir aksesuar seçimi değildir. Yanlış seçimler yapabilir, uygun olmayan ortamlarda takarsanız , etrafınızda negatif düşünceler de bırakabilirsiniz. Bu yüzden karar vermeden önce tarzınızı iyi belirleyip, hangi ortamlarda hangi kıyafetlerle kullanabileceğinizi düşünün. Doğru kararlar sizi doğru neticelere götürecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder